23 февруари, 2018
06:02

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Гласувайте за Европейска столица на културата 2019

декември 22nd, 2013 | Публикувал: Боби Илиев | Добави коментар |
7 0
Прегледа
1425
52ac628605e15_large

Резултатите ще бъдат предоставени на Министерство на културата

София, Пловдив, Варна и Велико Търново. Това са четирите български градове, които продължават във втория етап на конкурса за Европейска столица на културата. Като Портал на българските общини, Kmeta.bg, стана съмишленик в представянето на конкурсните програми и следеше всички събития, които съпътстваха първия етап на състезанието.

Сега надпреварата продължава, тъй като само един град ще остане на финала и ще се окичи с титлата Европейска столица на културата и ще стане средище на десетки културни прояви.

В унисон с повика за благородно състезание, Kmeta.bg предлага на своите читатели да дадат своя глас за някой от четирите кандидати във втория етап на конкурса. В продължение на 15 дни, всеки посетител на сайта ще може да гласува за София, Пловдив, Варна и Велико Търново в анкетата – http://www.kmeta.bg/

След края на гласуването, екипът на Портала на българските общини ще предостави данните на Министерство на културата.

А през септември 2014 г. журито – от български и чуждестранни експерти, отново ще се събере в България, за да види дали са изпълнени дадените от него препоръки, и да определи победителя.

Нека гласуването да започне сега!

http://www.kmeta.bg/chitateli-na-kmetabg-glasuvat-za-evropejska-stolica-na-kulturata-2019-21579.html

Прегледа
1425

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Гласувайте за Европейска столица на културата 2019

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+