19 април, 2019
12:01

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

И варненци излизат на протест срещу жестокостите над животните

април 2nd, 2016 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
1 0
Прегледа
1398
protest.

И варненци ще излязат утре 3 .04 .2016 г /неделя/ от 11: 00 часа пред Катедралата, на мирно шествие срещу жестокостите и лошото управление на общинските приюти в България. Въпреки, че варненския приют работи в добро взаимодействие с доброволци и граждани и там положението значително се подобри в последните две години, протестът се организира и в солидарност с други градове, където положението в приютите е трагично.

Ето какво казва един от организаторите на протеста:

,,Никой не иска да има бездомни животни,нали?  Какво се случва обаче с бездомните животни и защо то се отразява на всички.

Всички плащаме най-различни данъци и такси с които се покриват заплатите на общинските служители и издръжката на приютите.Проблемите не спират защото просто никой не работи,а парите ни не се харчат по предназначение,което не значи,че са спестени… Приютите,особено софийските общински са в меко казано окаяно състояние,не заради липса,а заради кражби на пари… Това са парите на всички… Пак от нашите пари се плащат заплати на лекари в приютите,които в масовият случай не правят нищо друго освен да издават документи с невярно съдържание и потресаващи кастрации. Пак от нашите пари се краде като продължават по документи да се хранят животни ,които вече са починали от върлуващите зарази в приюта,а живите все още се хранят с под изискуемият минимум за да може администрацията да КРАДЕ…ПАК ОТ НАШИТЕ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА И БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ,КОЯТО Е ПРИЗВАНА ДА СЛЕДИ ЗА ГОРЕОПИСАНИТЕ НАРУШЕНИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ….ДА АМА НЕ…“

Имайки предвид,че шествието е насочено предимно към други общини и съобразявайки се с фактът,че денят е почивен,с цел да се избегнат неудобствата за варненци и нарушаването на нормалното функциониране на пътната мрежа,шествието ще се проведе по почти изцяло пешеходен маршрут. За сметка на това центърът ще е оживен и ще бъде предизвикано обществено внимание към проблемите. Молим всеки да си носи лилава лентичка и/или тематичен плакат/постер , които да бъдат оставени на входа на ОДБХ.

Повече информация може да намерите във фейсбук събитието Варна-Национално Шествие Против Жестокостите В Общинските Приюти

 

Прегледа
1398

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - И варненци излизат на протест срещу жестокостите над животните

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+