23 март, 2018
15:05

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Морската в зоната на здрача. Къде е полицията?

ноември 12th, 2013 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
3 0
Прегледа
1647
2

2Ден след като кметът на Община Варна г-н Иван Портних разписа заповедта за пълното спиране на автомобилите в Морската градина, в парка продължават да се движат автомобили.

Проверка на наш репортер установи, че в Морската градина коли има, но за сметка на това полицията липсва. Бариерата на входа за Делфинариума стои вдигната, а будката на полицията стои заключена.

Вчера Кметът разписа заповед, която забранява движението на автомобили в Парка.Достъп до парка ще имат само специализираните автомобили – на МВР, Бърза помощ, Пожарната.  Зареждането на търговските обекти е предвидено за времето от 5 до 8 ч. се казва в заповедта.  КПП-та няма да има, глобите за нарушителите са от 50 лв. до 500 лв. Той е възложи контрола по изпълнението на заповедите на органите на МВР.

1Днес обаче коли се движат свободно, бариерата на входа стои вдигната, не се забелязват патрули на Полицията, както и движение на ,,Паяци“, които да вдигат нарушителите.

Кога органите на МВР, на които е възложен контрола на заповедта ще започнат да следят за спазването и, ще санкционират нарушителите и ще се погрижат най-накрая варненци да имат своя парк без автомобили.

оварна

Прегледа
1647

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Морската в зоната на здрача. Къде е полицията?

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+