18 декември, 2018
15:50

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Никога не е късно да се влюбиш във Варна

септември 11th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
119
745877

През последния активен летен месец – август, във Варна стартира инициативата „In love with Varna“. Тя продължава и през месец септември, като дава заявка трайно да остане в града ни, за да провокира граждани и гости отново и отново да се влюбват в града. Инициатор на проекта е арх. Александра Бабунска, която, влюбена в прекрасната Варна, ни въвлича да я преодкриваме и обичаме все повече и повече.

Арх. Бабунска разработи три игри, от които две настолни и една на открито, чрез които помага на всички участници да опознаят Варна и нейните забележителности. Чрез игрите участниците учат, като се образоват и се съревновават, но не и състезават. Те са лесни за възприемане и се играят приятно и лесно, по отбори. От тях всеки участник си тръгва с повече знания за морската ни столица.

В основата и на трите игри е градското пространство и споделената отговорност към него. Като архитект, Александра притежава особена чувствителност към опазването на културно-историческото наследство. Чрез игрите, които създава и популяризира вече повече от месец, тя цели да привлече общественото внимание към градоустройствените проблеми.

И трите игри представляват „мозъчен тръст“, провокиращ всички – от обикновения гражданин до отговарящата за това институция, да се ангажират със заобикалящата ни среда, създавайки по-добра комуникация и ефективни решения за подобряване на градския облик.

Арх. Бабунска е иноватор, който с женска елегантност ни провокира да насочим усилията си към това, което можем да направим по-добре, а не обратното. Нейният позитивизъм заразява и мотивира гражданите сами да създадат уютна заобикаляща ги среда. Като един добър лидер арх. Бабунска обича, създава и споделя една мечта за по-добра градска среда, в която ни въвлича.

varna24.bg

Прегледа
119

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Никога не е късно да се влюбиш във Варна

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+