17 януари, 2019
21:44

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Общински чиновници ,,превъртяха тъпомера“-сложиха знак за инвалиди…в градинка!

февруари 28th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1256
градинка

Щеше да е смешно разбира се, ако не беше трагично. Общински чиновници от Варна, в своята грижа за хората в неравностойно положение, разпоредиха поставяне на знак за парко място на инвалиди…в градинка.

Ясно е, че кварталната градинка отдавна не е градинка, изпогазена и изпотъпкана, превърната от цветно зелено и свежо кътче, в кална поляна. Превърната от нас самите , гражданите на Варна.

Но за ,,компетентните “ чиновници от община Варна, тревната площ е чудесно място за паркинг. И го оформиха със знак като такъв. Дори да оставим настрана, че зелената площ остава незачетена като такава от чиновниците и с лека ръка е превърната в паркинг, ако приемем , че водеща е била грижата за хората в неравностойно положение, то остава въпросът ,,В калта ли ще слизат инвалидите“?

Оказа се, че липсата на мисловна дейност в главите на някои чиновници, винаги намира начин да се изяви достатъчно показателно по варненските улици.

Очакваме, загрижени чиновници да поставят същия знак в пясъка на централния варненски плаж, в средата на високохвърлящите струи вода пеещи фонтани, както и до клетката на мечките в зоопарка.

градинка

Прегледа
1256

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Общински чиновници ,,превъртяха тъпомера“-сложиха знак за инвалиди…в градинка!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+