19 февруари, 2018
21:42

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Паркиране по варненски….и г-н адвокат, спазвайте ЗДвП, моля ви !

февруари 19th, 2014 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1855
P1030670

Явно, писането по медии , глобите и дори репатрирането на авомобил с ,,Паяк“ , не са достатъчни за някои хора, за да ги накарат да уважават законите на Р.България. Защото Закона за движение по пътищата е именно такъв закон. И всичко нямаше да е толкова фрапиращо, ако в случая не ставаше въпрос за един от стожерите на законността във Варна, а именно един сериозен варненски адвокат. Факт е че на 14.02.2014 г, един известен варненски адвокат бе заснет как е паркирал джипа си на пешеходна пътека и снимката бе публикувана в медиите/виж публикацията/. Факт е че на 17.о2 , същият бе паркирал луксозното си возило на същата пешеходна пътека, и по сигнал на гражданин то бе вдигнато от ,,Паяк“/виж тук/. И ако си мислите че това е накарало господина да уважава правилни  и закони/ или поне да се е засрамил/, то ви уверяваме че се лъжете. Вижте как е паркирал колата си днес г-н адвоката. И как за това не му е попречил нито знака ,,Забранено спирането“ нито мисълта че тротоара е за пешеходци. Снимките са от ул,,Парижка комуна“ и както виждате , там ЗДвП не се уважава много, и собственика на джипа не е сам в нарушаването му.

И за да не си помислите че само този господин не спазва закона , или че е единсвен в класацията за нагло паркиране , ви показваме и снимки от днес , когато наглостта на един друг шофьор на скъпо возило, стигна до там че вкара джипа си в градинката до общината и го паркира на пешеходната зона до велоалеята. За съжаление там ,,паяка“ не успя да влезе и господина се изнесе малко по късно , безнаказано.

Прегледа
1855

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Паркиране по варненски….и г-н адвокат, спазвайте ЗДвП, моля ви !

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+