24 февруари, 2018
06:04

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Помогни и ти ! Да възстановим законността Морската градина

март 5th, 2014 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
4 0
Прегледа
1111
park12

Обичате ли да се разхождате в Морската градина ? Искате ли тя да се запази за вас и вашите деца ?

Два дена остават за подписване под петицията,,Искане за проверка на строителството в Приморски парк Варна

С тази петиция се иска незабавна проверка на законността на всяка сграда в Морската градина на Варна. Ще се настоява в състава на проверяващия екип да присъстват и представители на гражданите.

Една проверка би хвърлила яснота как се е застроил парка през последните години. Кой, как и защо е давал разрешителни за строеж, с какъв статут са сградите и за какво се ползват в момента. Би редуцирала претенциите на много от ,,собствениците“ на имоти там.

Всеки който обича Морската градина, може да направи нещо малко за спасяването и , като това да се подпише под петицията. Нека покажем че Морската градина е на всички варненци, а не на определен кръг ,,горди собственици“ които я унищожават като парк.

Можете да се подпишете ТУК 

 

Прегледа
1111

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Помогни и ти ! Да възстановим законността Морската градина

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+