18 декември, 2018
15:38

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

След три репатрирания от ,,паяк“ БМВ на варненски адвокат отново в нарушение

февруари 13th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
11 711
бал2

Миналата година три пъти  за една седмица ,,паяка“ репатрираше от една и съща пешеходна пътека , едно и също лъскаво возило. Колата БМВ се оказа собственост на мастит варненски адвокат с политически амбиции.

И ако законите важат за всички/по презумция/ то се оказва, че точно този варненски адвокат законите не го ловят. Днес БМВ-то му отново бе заснето на същата пешеходна пътека на пресечната на ул,,Парижка комуна“ и бул ,,Владислав“ .

Така паркирано, освен че е в нарушение, возилото създава сериозна опасност за здравето и живота на пешеходците движещи се по тротоарите на централния варненски булевард ,,Владислав“. За да заобиколят адвокатското возило, на гражданите /в това число и майки с колички/ им се налага да излизат на натоварения с автомобилен трафик булевард, рискувайки живота си.

Сайта Афера преди няколко месеца публикува информация, че същото лъскаво возило се е оказало крадено

,,Автомобилът е бил закупен от адвокат Бранимир Балачев на лизинг. Балачев е изплатил колата и е отишъл да я регистрира, където се установява, че колата е крадена и издирвана от Интерпол.
Балачев е отказал да остави автомобила и се е наложило намеса на прокуратурата.
Искането за BMW-то идва от Русия, минава чрез Интерпол и те предприемат действия, включвайки крадената кола в системата си. До този момент колата не е била открита, но след като Балачев отива да я регистрира, светва, че това е издирвания краден автомобил.
Любопитното е защо при закупуването на лизинг на колата, Балачев не е проверил чрез номера на рамата дали BMW-то е читаво.“

Варненският адвокат с афинитет към паркиране на пешеходни пътеки е адвокат на редица известни варненски личности, включително и на варненският кмет. Сред клиентите му е и спрягания за тартор на игнатиевските джебчии Бако Стоянов. Адресът на който е офисът на адвоката и пред който е и злополучната и така удобна за паркиране пешеходна пътека , се оказа замесен и в скандала със застрояването на варненския плаж Фичоза.

И ако питате , кога България ,,ще се оправи“, то можем да ви кажем. Няма да е след поредните политически избори. А ще е само тогава, когато едни и същи хора спрат безнаказано да нарушават законите….пък били те и адвокати.  Защото, да ти вдигнат колата от една и съща пешеходна пътека три пъти …и да продължаваш да паркираш на нея, си е тотално незачитане на закона и подигравка както с институциите , така и с всички граждани, които за разлика от шофьора на това БМВ зачитат законите и ги спазват.

бал1 бал2

mediynaya-reklama-v-ulyanovske1

 

eMIG

 

 

Прегледа
11 711

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - След три репатрирания от ,,паяк“ БМВ на варненски адвокат отново в нарушение

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+