17 януари, 2019
07:43

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Варна ще даде 150 000 евро за ново парти на MTV

януари 24th, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
122
mtv-varna-beach-1200x800

Съветниците от ПК „Култура и духовно развитие“ към Общинския съвет решиха да предоставят решението за финансовото участие на Община Варна в ново парти на MTV през 2018 г. на колегите си от финансовата комисия.

Според организаторите общите разходи за реализиране на проекта през настоящата година възлизат на 2 млн. евро. Съветниците от културната комисия дадоха съгласието си Община Варна да участва със 150 000 евро, които не са включени в общата рамка от 16,8 млн. лева, отпуснати за култура през тази година.

Решението трябва да мине през комисията по финанси и бюджет, преди Общинският съвет окончателно да се произнесе.

Припомняме, че организаторите на грандиозното шоу MTV Presents Varna Beach подготвят ново събитие във Варна през 2018 година. За да се случи то обаче се иска Община Варна да участва с 15% от разходите по организацията и популяризирането, които възлизат на 300 хил. евро.

Ето какво се посочва в писмото от организаторите:
„През юли 2017 г. град Варна беше домакин на MTV Presents Varna Beach, вълнуващо музикално събитие, открито с участието на международни изпълнители, проектът е разработен изключително с цел популяризиране на Варна пред огромната международна аудитория като великолепна туристическа дестинация.

Специално едночасово телевизионно шоу бе записано на живо като понастоящем то се излъчва по света в над 80 държави. Телевизионното шоу ще бъде излъчвано многократно в продължение на период от дванадесет месеца.

Сцената, която беше издигната във Варна беше най-голямото сценично съоръжение, което някога е построявано в България, като събитието на живо бе създадено конкретно за международни телевизионни канали.

Стойността на дейностите по отношение на медиите, международните връзки с обществеността и рекламата за град Варна са над 22 милиона евро.

Само за един месец през септември 2017 г., град Варна получи над 4000 часа международно телевизионно популяризиране.

Специалното телевизионно шоу, създадено във Варна, вече е било гледано от 27 милиона души от цял свят, като броят им ще продължава да расте през следващите 9 месеца, тъй като по цял свят се излъчват повторения на шоуто. Като цяло съдържанието ще бъде излъчено,пред 3 милиона души в рамките на 12 месеца.

Очаква се MTV Presents Varna Beach да се завърне във Варна през 2018, за да бъде домакин на още по-голямо събитие, предавано по телевизията, за популяризиране на града в цял свят.

Целите на проекта са:
Популяризиране на Варна пред възможно най-широка международна аудитория. Стимулиране на краткосрочния и дългосрочен икономически растеж на Варна. Вдъхновяване и мотивиране на младото население на България.

Планирането на MTV Presents Varna Beach 2018 е вече в ход. Общите разходи за реализиране на проекта през 2018 г. възлизат на 2 000 000 евро. За да се продължи инициативата за Варна, е от изключителна важност Община Варна да спомогне с минимална сума от 300 000 евро за финансиране на проекта през 2018.

Това означава, че Община Варна ще допринесе само с 15% от общите разходи за реализирането на този невероятен проект, с осигуряването на тази минимална инвестиция Община Варна става партньор и медиен ко-продуцент.

Организаторите са подбрали важни международни партньори, които имат голямо значение за успеха на проекта. Те включват туристически агенции, авиокомпании, туроператори и компании за издаване на билети, които ще гарантират, че броят на международните посетители във Варна ще нарасне.“, гласи част от писмото, което предстои да бъде разгледано на предстоящото заседание на комисията по култура към Общински съвет Варна.

Прегледа
122

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Варна ще даде 150 000 евро за ново парти на MTV

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+