16 януари, 2019
14:43

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

В „Българан“: Билет за двама за „Жена ми се казва Борис“ и „Вражалец“ на 17 и 18.01 и …

януари 11th, 2019 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
1 0
Прегледа
11 078
lubomir_neykov4

С двете най-касови театрални суперкомедии „Вражалец“ и „Жена ми се казва Борис“ ще започне Новата театрална 2019 година Арена на смеха „Българан“. И двете постановки ще се играят на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център.

Оганизаторите от „Българан“ обявиха на своята каса един билет за двама от редовните цени.

Промоцията ще бъде валидна от понеделник до сряда, включително от 11.00 до 18.30 часа единствено на билетен център в театър „Българан“.

ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ОТ РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ

на 18 януари от 19.00 часа „ВРАЖАЛЕЦ“ – комедия от Ст.Л.Костов
Режисор: Георги Стоилов
С участието на: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Албена Павлова, Деси Бакърджиева

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го открият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

на 17 януари от 19.00 часа, „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“ – Комедия от Рафи Шарт
Режисьор : Владлен Александров
С участието на: Любо Нейков в ролята на Борис, Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева

Любовница, Съпруг, Съпруга… и един изненадващ любовен четриъгълник. Съдбата изпраща на вратата на палавия Жорж(Станимир Гъмов), Борис (в ролята Любо Нейков). Съпругът вижда шанс да спаси брака си обличайки Борис в дрехите на жена си за да заблуди любовницата решила да разкрие всичко…….

Но „бедствието” Борис забърква поредица от недоразумения в домът на Жорж в които скоро се замесва и една абсурдна провинциална двойка … И публиката остава без дъх от смях.

С ЕДИН БИЛЕТ – ДВЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ

С всеки закупен билет с цена 20.00, 25.00 или 30.00 лв. за „Помощ, жена ми е луда“ на 14 февруари в Двореца на културата и спорта получавате втори безплатен билет за представление по избор – „Жена ми се казва Борис“, „Вражалец“, „Горещо“ или „Операцията“- съответно на 17.01, 18.01, 24.01 или 01.02 в зала 1 на Фестивален и конгресен център

„ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“ – Специален вариант на комедията от Жан Барбие, режисьор: Орлин Дяков, с участието на: Христо Гърбов, Надя Банчева, Ралица Константинова, Иля Пепеланов, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов

Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Борис Касиков. Ще бъдем свидетели на най-оригиналното предложение за брак и … 120 мин. смях с мегакомедията „ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“. Заповядайте, ще бъде наистина незабравимо!

Прегледа
11 078

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - В „Българан“: Билет за двама за „Жена ми се казва Борис“ и „Вражалец“ на 17 и 18.01 и …

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+