21 февруари, 2018
09:21

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Атрактивни афишарници във Варна

ноември 18th, 2013 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
7 0
Прегледа
1445
1

Атрактивни афишарници- фарове ще бъдат част от новите места разрешени за лепене на афиши. Идейният проект е изготвен от варненския художник Димо Миланов. Димо Миланов работи в областта на графиката и графичния дизайн. Има шест самостоятелни изложби и множество участия в престижни международни биеналета на графиката. Негови графики и рисунки са притежание на принц Чарлз, Симеон ІІ Сакскобурготски, галерии и частни лица в България, Испания, Япония, Великобритания, САЩ, Румъния, Турция, Русия, Германия, Австрия.

През септември кметът на Варна Иван Портних въведе промяна в наредбата за лепене на рекламни материали и плакати. Новите правилата предвиждат рекламните материали да се поставят само на определени от общината места. Целта е ограничаване на хаотичното лепенето на печатни материали по стълбове, огради, подлези. Очаква се културната дирекция в общината да изготви схема на местата, където да бъдат монтирани специалните стойки за афиши.

Спазването на реда за лепенето на плакати ще се контролира от служителите на общината и на районните кметства. Всеки месец районните кметове ще представят в общината справка за броя на извършените проверки и размера на наложените глоби за нерегламентирано поставяне на съобщения.

5

Прегледа
1445

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Атрактивни афишарници във Варна

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+