19 януари, 2018
05:35

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Чао на частната автогара заради новия булевард ”Левски”

октомври 27th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
1 0
Прегледа
1194
991-ratio-noviia-bulevard-levski-vyv-varna

За частната автогара има издадена заповед за преустановяване на дейността и разчистване на преместваемия обект, за който има разрешение за строеж. Това обяви зам.-кметът по инфраструктурата инж. Христо Иванов.

Автогара“Младост”, по-известна сред варненци като частната автогара, попада на трасето на новия булевард „Левски”, чието изграждане започва до дни.

Вече има издадени разрешителни за строеж между улиците „Подвис” и „Зюмбюл” и между улиците „Кракра” и „Георги Пеячевич”. Там строителните работи ще започнат тези дни с подмяна на подземните комуникации.

Към днешна дата са разчистени пазарните площадки срещу Палах център и в участъка между бул.”Владислав” и частната автогара.

За всеки един участък ще бъде въвеждана съответната временна организация на движение, според работите, които се изпълняват, обясни зам.-кметът.

Следващите етапи от строежа на продължението на бул.”Левски” ще бъдат започване на мостовите конструкции на кръстовищата с булевардите „Владислав Варненчик” и „Сливница”. Там движението по двата булеварда ще бъде прехвърлено само в едното платно.

„Каквато и организация на движението да направим, трафикът в града ще бъде силно затруднен. В крайна сметка едно такова съоръжение, планирано още през 60-те години, за което към днешна дата имаме осигурени финансиране, проект и изпълнител, ще изтраем всички тези неудобства, за да се реализира този мащабен проект”, коментира инж. Христов.

BIG14781202841post - Nie ne se karama1

 

Прегледа
1194

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Чао на частната автогара заради новия булевард ”Левски”

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+