21 февруари, 2018
09:35

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Доброто ,,повлече крак“-стотици предлагат колите си безплатно на абитуренти

февруари 26th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1162
мерц

Само ден, след като пост на младеж от Варна предлагащ автомобила си безплатно за абитурентски бал на младеж в неравностойно положение, стотици граждани от цяла България последваха примера му.

Всички помним случая от преди година със софийския абитуриент Кристиян, който нямаше финансова възможност да отиде на бала си с кола и тръгна с метро в дъжда.

Тази година обаче , след чудесната инициатива се надяваме да няма такъв случай. И абитуриентския бал за всеки, дори за тези без финансови възможности , да бъде просто празник бележещ нов етап в живота.

Над 120 души са декларирали желанието си да подпомогнат празника на младеж , който не може да си позволи ,,лъскава лимузина“ за абитурентския си бал. Всеки от тях, освен предлага колата си , но и  поема и всички разходи-украса, гориво и другите съпътсващи превоза на абитуриента. Хора от цяла България се включиха в инициативата.

Вече е сформирана и фейсбук група Коли за баловете за абитуриѐнти в неравностойно положение. Групата започва и съвместна работа с други групи , подпомагащи младежи в неравностойно положение.

Любопитно е, че се включиха и хора с доста скъпи и лъскави автомобили. Някои дори с впечатляващ автопарк от два и три автомобила.

Явно, доброто си е в българина, без значение от социалния му статус, трябва само нещо дребно , за да се прояви то и да докажем сами на себе си, че все още сме …хора.

Прегледа
1162

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Доброто ,,повлече крак“-стотици предлагат колите си безплатно на абитуренти

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+