23 май, 2019
10:30

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Какво искате от циганите бе!

януари 11th, 2019 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
13 718
цигани

Какво искате от циганите бе? И защо циганите да са ви виновни?

Ще започна със старата българска поговорка ,,Не е луд този , който яде баницата, а онзи който му я дава!“

Сега се замислете , циганите ли са виновни, че живеят от десетилетия в незаконни къщи на общински терени, оформяйки махали и гета. Те , или властта в лицето на кметове и държавни служители, които бездействат по този проблем в името…на следващите избори. Защото циганите освен да крадат, бият и да убиват …гласуват. При това редовно.

Тук е мястото да обясня и защо използвам думата ,,цигани“. Ами просто е , след справка в Уикипедия се оказва, че

цигани идва от гръцки и означава …..недосегаеми! / Цигани (от гръцкиαθίγγανοιасингани – „недосегаеми“)/

Та да продължа. Те, циганите ли са виновни, че получават диплома за завършено средно образование/8 клас/ а ….не могат да четат и пишат/нещо, което се научава още в първи клас/. Те или разни селски директори на училища, които си пълнят бюджетите с това и една поредица от министри, които си затварят очите с десетилетия.

В резултат, на хартия имаме един ,,образован и изучен“ етнос , а ,,де факто“ тумба необразовани индивиди, не различаващи добро от зло, законно от незаконно. Тези индивиди не можещи да четат и пишат, на база дипломата си вземат шофьорски книжки..и трепят по пътя.

Та циганите ли са виновни, че ползват ток и вода без да плащат?

Циганите ли са ви виновни, че живеят от социални помощи без да работят и са превърнали раждането на деца в бизнес и средство за печалба?

15 годишна родила първото бебе за 2019 г. в град Пазарджик. 15 годишната майка на бебето Рашко вече има едно дете.  Чакайте бе, секса с непълнолетна не е ли незаконен и не се ли наказваше със затвор а?

Едрогабаритният ни военен министър , сега се сети че уж е ,,патриот“ и в държавата има реален цигански проблем. Ама то и него го разбирам, има да се усвояват огромни комисионни за самолетите, къде време за този ,,дребен проблем“.

Мога да изброявам примери с часове, статията да стане по дълга от анализ на Европейския съюз върху вредата от глутена. Ама няма смисъл. Всички знаем за какво става въпрос…и си траем.

Те, циганите  ли са виновни, че властта /все едно коя/ ги научи да живеят без правила за тях и над закона! Че могат да живеят без законите и правилата да ги достигат.

Сега се замислете, кой е виновен за пребития военнослужещ. Циганите , които са го пребили или изявяващия се по телевизиите кмет на Воеводино, който е позволил на тези индивиди да живеят в незаконните си постройки с години и практически им е показал, че са над закона. И сега същия кмет се сети, че копторите са незаконни и тръгна да ги събаря. А щом за едно закона не важи за теб, значи и за друго не важи. Кметът и всички над него-областни, министри, премиер , президент….и ние.

Та циганите ли са ни виновни, или онези които ние сами избираме да управляват и на които не търсим сметка …дори след убийства като това на Вероника, на Виктория и на десетките избити ,изнасилени и ограбени от цигани старци.

И сега какво, ще бутнат 10 незаконни цигански коптора, ще развеем героично знамена във Воеводино два три дни и толкова. До следващия път , когато същите цигани пребият друг военен, полицай/тях вече редовни ги бият/ или мен самия.

Прегледа
13 718

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Какво искате от циганите бе!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+