19 април, 2019
02:00

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Общински съветници отказват половин милион за ремонт на улици!

юли 26th, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
11 622
община

Мръсна предизборна борба започнаха общинските съветници на ВМРО  в град Балчик!

Самозабравили се общински съветници от ВМРО и ГЕРБ в Община Балчик, отказаха 630 000 лв. държавно финансиране за ремонт на улиците в морския град. Причината за това съветниците да гласуват против усвояването на средствата е ….че независимият кмет Николай Ангелов най-вероятно отново ще се кандидатира за кмет и на следващите избори и ремонта на улиците в морското градче ще му даде преднина пред другите кандидати.

atanas_atanasovПо думите на запознати със ситуацията, зад атаката срещу кмета, от която Балчик губи над половин милион лева за ремонти на улици, стои Атанас Илиев  -общински съветник от ВМРО. Същият е собственик на охранителна фирма, която години наред охраняваше редица общински обекти при явен конфликт на интереси а настоящия кмет прекрати тази порочна практика.

Гласуването им против усвояването на средствата не бе спряно дори от думите на общинската съветничка Д.Пеловска, която им припомни клетвата при встъпването им в длъжност, а именно да работят в името и интереса на гражданите а не на своите лични интереси и ги призова да помислят за своите съграждани а не да се водят от лични и партийни интереси.

В крайна сметка Община Балчик се отказа от 630 000 лв за ремонти на улици.

Кметът на Балчик Николай Ангелов коментира , че Балчик ще се променя и развива, въпреки общинските съветници които се опитват да спрат развитието на града. Той допълни , че е поел своите ангажименти към гражданите на Балчик и ще ги изпълни, независимо от личните интереси и амбиции на някои общински съветници.

На същата сесия общинският съветник Атанас Илиев се опита през друг член на ВМРО -Гюлчен Фахри Адем , да уреди жената с която живее на семейни начала като представител на Община Балчик в СД ,,Тихия Кът“.

Прегледа
11 622

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Общински съветници отказват половин милион за ремонт на улици!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+