22 февруари, 2019
06:51

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

От провала до върха – Пламен П. Попов представя дебютната си книга „Предприемачът”

април 24th, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
117
IMG_0194

Авторът  и вдъхновяващ лектор пристига във Варна, за да сподели опита  натрупал, като предприемач, обучител и създател на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“.

Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие автора в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна.

Среща с публиката, Пламен П. Попов, ще осъществи в морската столица, Варна  на 25-и април, сряда от 19.30 часа, в Икономически университет, Варна, бул. „Княз Борис I” 77.

Пламен е роден в Бургас през 1982 година. Личният му житейски път го води през редица изпитания, които го изправят пред категоричното решение да се реализира като успешен предприемач. Авторът губи баща си на 11 години, на 15 попада в клопката на наркотиците, а на 25 сключва първата си сделка за един милион. В „Предприемачът” той описва детайлно опита си, като едновременно с това дава ценни напътствия и формули за успех. Авторът изповядва убеждението, че всеки може да се превърне в предприемач, като управлява живота и бизнеса си прецизно, определяйки целите си и фокусирайки се върху тях с отдаденост, страст, постоянство, дисциплина и упоритост. Тясната му специалност е изграждане на бизнес с нулев стартов ресурс, чрез привличане на партньори.

Попов разказва за провалите и фалитите, свои и на свои партньори и клиенти, искрено и честно. Прави го, защото върху тях той изгражда успешния си бизнес, мащабната кампания „Аз събуждам България”, Университет за личностно развитие и предприемачество и поредица от бизнес обучения и курсове за личностно развитие.

Книгата изобилства от примери за провалени животи на неуверени хора, с които Попов работи, за да ги превърне в  успешни модели за подражание. Такава е историята на Ник Чакъров, който преминава през поредица от обучения и консултации с Пламен и бизнес партньора му Ясар Маркос. Вследствие на това, от момче, което губи работата си, дългогодишната си приятелка и дома си, Ник се превръща в един от най-успешните онлайн предприемачи в България за своята сфера. Всичко това се случва благодарение на две основни неща, описани детайлно в книгата „Предприемачът”, информацията, която получаваме и начинът, по който я използваме.

Гостите на представянето в зала 208 на Бургаския свободен университет ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация”, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос – международен обучител по личностно развитие. „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?” и „Как тя може да промени живота ни?” – са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план.

Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“ ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а.

Прегледа
117

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - От провала до върха – Пламен П. Попов представя дебютната си книга „Предприемачът”

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+