16 февруари, 2019
04:12

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Скандални лица със съдебно минало в редиците на Бареков!

април 17th, 2014 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
3 1
Прегледа
11 941
slavi 2

Скандално! Лица със съдебно минало и присъди, минали през пробация, в редиците на ,,България без цензура“ във Варна.

Някои нови ,,политици“ не спазват не само законите, но и моралните норми и правила на обществото.

slavi 5Ярък пример за това е новото попълнение на Бареков във Варна, Светослав Трайков. Познатият и като г-н Троен пирует /виж тук/Трайков, е от кликата на бившия областен координатор на ГЕРБ,Павел Димитров, последователно преминал към Баста и след това към България без цензура. Оказа се че Слави Трайков е заловен с  концентрация на алкохол в кръвта си  – 2,12 на хиляда и е осъден на ПРОБАЦИЯ за срок от 8 месеца.

ОВарна.бг откри с-е  №   273/30.3.2010г./  по НОХД № 1612/2010година по описа на ВРС, 15 състав,в което е описано деянието и наказанието, което му е наложил съда :

,,Приемат за безспорно установено от фактическа страна, че подсъдимият С.Д.Т. ***, управлявал МПС – л.а. „Ситроен С4” с рег. № РА 5993 ВА, с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда – 2,12 на хиляда, установено по надлежния ред с химическа експертиза № 18/05.01.2010 г., престъпление по чл. 343 Б ал. 1 от НК.

За гореописаното деяние подсъдимият С.Д.Т. се ПРИЗНАВА ЗА ВИНОВЕН и приема да му бъде наложено наказание на осн. чл. 343 Б ал. 1 вр. чл.55 ал.1 т. 2 б. Б от НК ПРОБАЦИЯ със следните пробационни мерки: на осн.чл.42 а, ал.2, т.1 от НК – “ Задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от ОСЕМ МЕСЕЦА, с периодичност  ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО на осн. чл. 42 б. ал. 1 от НК и  на осн. чл.42 а, ал.2, т.2 от НК – „Задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от ОСЕМ МЕСЕЦА, считано от одобряване на настоящето споразумение от съда.

На осн. чл. 343 Г от НК вр. чл. 343 Б, ал.1 от НК налага на подсъдимия наказание ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА МПС за срок от ДЕСЕТ МЕСЕЦА, като на осн. чл. 59, ал. 4 от НК зачита времето през което подсъдимият е бил лишен от това право по административен ред.“

 

Това обаче съвсем не е единственият сблъсък на г-н Слави Трайков със закона и съда.

През 2011г  е заведено  НОХД №2217 / 2011 г. по описа на ВРС, XIII състав. От него става ясно че :

,,Подсъдимият С.Д.Т., роден на *** ***, настоящ адрес: гр.Варна, ул.”***” № 39, постоянен адрес: гр.Варна, ул.*** № 5, ет.2, ап.3, български гражданин, неженен, с висше образование, осъждан, работи,ЕГН ********** е предадена  на съд с обвинение по:

Престъпление по чл.210 ал.1 т.5, вр.чл.209 ал.1 от НК затова, че през периода от началото на месец юни 2005 г. до 26.06.2006 г. в гр.Варна, с цел да набави за себе си имотна облага, възбудил и поддържал заблуждение у П.Б. /гражданин на Обединеното Кралство Великобритания/, че ще закупи на името на П.Б., недвижим имот, находящ в Р България, гр.Варна***** и с това му причинил имотна вреда в големи размери – 18 200 /осемнадесет хиляди и двеста евро/ евро, в левова равностойност от 35 596,11 /тридесет и пет хиляда петстотин деветдесет и шест лева и единадесет стотинки/ лева.“

Но незнайно защо в хода на делото по същество, представителят на ВРП  неподдържа така повдигнатото спрямо подс.Т. обвинение. Счита, че събраните в хода на делото доказателства не са достатъчни подс.Т. да бъде признат за виновен. Това води до оправдателна присъда на г-н Трайков.

Всъщност г-н  Слави Трайков, стана най-известен с фейсбук изцепките си преди изборите/виж тук/, в които ползвал крайно вулгарен език, подходящ повече за затворник с присъда за изнасилване, отколкото за ,,политик“ Но все пак това е до култура.

След това бе изритан от ГЕРБ и от борда на директорите на ДКС Варна и се прикрепи към Баста. Оказа се обаче, че там няма,,хляб“ и последва нов пирует и прикрепване към добре подплатената финансово структура на Бареков.

Прегледа
11 941

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Скандални лица със съдебно минало в редиците на Бареков!

 1. […] номади като Павел Димитров и Слави Трайков/виж тук/, които за по-малко от година, смениха три пъти […]

  Pingback от Настоящи членове на ,,България без цензура" с привилегии до ,,живот" на 24 април, 2014 в 20:31

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+