23 май, 2019
10:38

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Ток от уличен стълб в парк, едва не уби куче. А ако вместо куче бе дете?

април 17th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
1 0
Прегледа
1272
парк

Ток от  лампа в парк едва не уби две домашни кучета. Техника извикан на място : ,,Утре ще видим“ !

Ето разказа на човек, преживял ужаса вчера в Южния парк на София:

,,

ВНИМАВАЙТЕ В ЮЖНИЯ ПАРК!!!!
Днес на вечерната разходка с кучетата, преживяхме ужасен кошмар. Вървейки по една от централните алеи на Южен парк ( която най накрая осветиха) докато си приказваме с други кучкари, едно от кучетата започна нейстово да квичи и да се мята. В първият момент помислихме, че нещо го е ухапало – змия, таралеж. В този момент видяхме, че е точно до стълба с лампата.Стълба е на самата алея. До него има шахта. Докато оглеждахме кучето и викахме всеки да си дръпне неговото – едно от мойте започна да квичи, да се гърчи, буквално залепна за стълба. Никога не съм изживявала такъв ужъс. Едвам я махнахме с помощта на човека чието куче първо го хвана ток. И двамата сме нахапани разбира се.. Кучетата са слава Богу добре вече. Можеше да са мъртви. Ами ако Ева беше сама и разхождаше кучетата?! Парка е пълен с деца, кучета, възрастни хора !!! Подадох сигнал на 112, ЧЕЗ, Столична община. Седяхме в дъжда почти 2 часа с кучетата и с детето ми в шок от случката, вир вода мокри. В каква държава живеем ?! Кой носи отговорност за тези неща!! Трябва ли някой да умре докато се разхожда в парка?!
След сериозно чакане, дойде на място техник, констатира оттечка на ток. Осветление не е спряно! Утре щели да видят… Няма да оставя нещата така, утре ще търся кой е отговорен, защото едни пари са усвоени, а някой не си е свършил работата, застрашавайки животи.

Пазете си децата, кучетата и внимавайте къде ходите.
Благодарна съм, че сме живи“

Прегледа
1272

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Ток от уличен стълб в парк, едва не уби куче. А ако вместо куче бе дете?

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+