21 април, 2018
14:46

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Варна – домакин на Националната младежка среща

май 26th, 2017 | Публикувал: Вл.Янев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
13
Варна - домакин на Националната младежка среща -full-height-column-890x510

Между 14-ти и 18-ти юни във Варна по традиция ще бъде домакин най-голямото младежко събитие в България – Национална младежка среща. Известна още като „национален дебат във Варна“, тя цели да събере на едно място над 120 активни млади хора – представители на младежки организации, експерти от различни институции на европейско, национално и регионално ниво, които заедно да работят в посока развитие на младежкия сектор в страната.

Националната среща във Варна се организира за осма година от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите и Община Варна, в партньорство с Национален младежки форум и Сдружение „Варна – Европейска младежка столица“. През тази година темата на срещата е младежките пространства. Това са образователните институции, младежките домове, читалищата и набиращите все повече популярност споделени пространства и алтернативна младежка инфраструктура. Местата са необходими за оползотворяване на времето на младежите и са среда за тяхното личностно и организационно развитие, споделяне и обмяна на ресурси.

По време на срещата ще се разискват въпроси относно дефиницията на младежките пространства, възможността им да откликват на актуалните нужди и интересите на младите хора, начините им за управление. В резултат на дискусиите, ще се изготви рамка за развитието на младежките пространства в страната и консенсусен документ, който да се популяризира сред европейските и българските институции, съобщават организаторите.

Прегледа
13

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Варна – домакин на Националната младежка среща

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+