21 юни, 2018
01:35

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

За кожата на застреляното куче…. или за милиони няма закони!

август 10th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
11 599
рокси

,,За милиони няма закони“! Не , това не е просто рефрен от популярна чалга песен. Това е правило, по което явно работи и варненската прокуратура.

Случаят, за който ще прочетете е показателен. Ще видите също, че зоополиция има и тя си върши работата/ полицията си върши работата по случаите с насилие над животни/…но кучето в случая е заровено дълбоко от …прокуратурата.

Точно преди година, летуваща разхожда рано сутринта кучето си на варненски плаж. Изведнъж кучето и се присвива, изскимтява..и минути по-късно умира. Оказа се застреляно с въздушна пушка.

Жената подава сигнал, жалба и полицейските процедури се задействат/вярно с малко медиен натиск/. Разследващите извършват оглед, изземват съчмата причинила смъртта на Рокси. По проектила на изстрела установяват мястото от където убиеца е стрелял. И тук започва да става интересно.

Оказва се , че къщата от която е произведен изстрела/били са дори два/ е на известен варненец с място във топ пет на варненските милионери. Това е Даниел Славов известен като Дънката. Същият бе арестуван през 2010г. заедно с лидера на БСП Варна Борислав Гуцанов при акция ,,Медузите“ свързана с източване на Градски Транспорт. По-късно и двамата бяха …оправдани.

Разследващите иземват от Даниел Славов законно регистрирана въздушна пушка. Но , експертиза показва, че фаталния изстрел не е произведен от нея. Оказва се обаче, че същия има регистрирана още една въздушна пушка. Месеци преди това, същия я бил подарил на свои познат от Аврен/интересно защо не е уведомил служба КОС за това/. Разследващите изземват и втората пушка, правят балистична експертиза и ..о чудо, същата пушка е произвела фаталния изстрел отнел живота на Рокси.

Да, ама новия собственик на оръжието твърди, че пушката си е била в Аврен/на около 60 км от мястото на изстрела/ и той също не е бил в района. Това е достатъчно за районния прокурор Св.Стойнов да прекрати досъдебното производство. Нямало свидетели.

Мир на праха на Рокси, вече тича под дъгата. Виновни за смъртта и няма….според прокурор Стойнов. Единственото, което прокурор Стойнов прави е …да отнеме оръжието с което е убита Рокси в полза на държавата!

пос1 пос2

пос3Според същия навярно, пушката кротко си е стояла закачена на стена в с.Аврен/на 60 км / убитото куче. В един момент сама е произвела истрел, а съчмата и описвайки идеална парабола е прелетяла /като балистична ракета със среден обсег/ около 60 км и е убила Рокси. Няма значение , че фирмата Evanikx произвежда въздушни пушки а не балистични ракети.

Може би същия прокурор е работил и по версията за затъжилата се за предишния си собственик пушка, която в желанието си да се върне при него , сама е пропътувала тези 60 км и щом е стигнала там, от радост е взела , че е гръмнала.

Много е вероятно, в хода на разсъжденията на прокурор Стойнов, да се е появила и версията за изстреляна преди няколко месеца съчма ,,тип чашка“, която е останала заровена в пясъка на плажа и която, поради неизвестна природна аномалия/ силно магнитно поле/  на 9.08.2016г изведнъж  е изскочила от пясъка и се е забила в белия дроб на Рокси.

Не знаем, по коя точно версия е работил прокурора , но е ясно, че е по една от трите, щом прекратява досъдебното производство, при условие , че е известно мястото от където е произведен изстрела и е открито оръжието на убийството…и то си има собственик.

Е , вярно  собственика му освен пушката притежава и доста сгради във Варна, луксозни хотели и дори е спечелил обществена поръчка да построи сградата на едно от районните кметства. А е видно, че не му липсва и политическа подкрепа.

Толкова.

,,За милиони няма закони“! Не , това не е просто рефрен от популярна чалга песен. Това е правило, по което явно работи и варненската прокуратура.

А Рокси…тя си замина. Мина под кучешката дъга. И за убийството и виновни няма.

Ето какво сподели и жената загубила любимото си куче от ръката на ,,неизвестен “ извършител: ,,Измина точно една година от мигът в който една пушка изсвистя и две очи с болка и плач изгаснаха завинаги. За съжаление примитивното двукрако не се откри. За хората от квартала които ме спираха по улицата ( повечето от които дори не познавам, но те харесваха Рокси ), за възрастните съседите които ми звъннаха купили вестник специално за мен, защото в него пишело че са го хванали и с искрица надежда промълвиха:
– Ех има надежда, ще се оправи тази България. За всички приятели и познати които ме питаха и за всички останали които не посмяха, защото знаят какво страдание ще причини връщането към мигът, който до ден днешен ми е като изкривен сън, брутален объркал се в пространството блъснал в мен а на тръгване си е откраднал Рокси.
Пушка има и собственика се знае Даниел Славов – Дънката, така каза хората че му викали. Потърсих информация в нета появиха се статии и на 100% разбрах, че в България оправия няма да има, защото така са ни „оправили“, че сме свикнали да ни е гадно, забравили за достойнство и морал.
За всички прикрепям постановлението от районната прокуратура във Варна. В памет на Рокси! „

Прегледа
11 599

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - За кожата на застреляното куче…. или за милиони няма закони!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranПЪТНА ПОМОЩ ВАРНАbulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+