19 януари, 2018
05:37

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Защо общината тегли кредит за подземна инфраструктура вместо ВиК, пита съветник

ноември 15th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
179
640-420-grigor-grigorov

Защо Община Варна трябва да вземе 18 милиона дълг за прокарване на подземна инфраструктура, след като това е ангажимент на ВиК. Този въпрос зададе общинският съветник Григор Григоров, който дойде в зала „Пленарна” за общественото обсъждане на кредита, който общината иска да изтегли за реализирането на мащабни проекти.

Те ще бъдат финансирани по европрограми, но общината има собствено участие за недопустими разходи, основно за полагане на подземна инфраструктура.

ВиК представи план за инвестиране на 28 милиона в мрежата и по закон дружеството е длъжно да влага в нея, припомни Григоров

Собственик на активите на ВиК е именно Община Варна и затова е редно тя да направи инвестицията, обясни зам.-кметът по инфраструктурата инж. Христо Иванов.

След презентацията граждани попитаха как ще се върви към втора фаза на проекта за интегриран градски транспорт, който също е включен сред обектите за финансиране, след като все още не работи първата. Критики към администрацията бяха отправени и заради липсата на тоалетни в Морската градина, както и за недостатъчното залесяване на града.

dariknews.bg

Прегледа
179

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Защо общината тегли кредит за подземна инфраструктура вместо ВиК, пита съветник

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+