21 март, 2018
20:16

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Не пожелавам на никого да пише на детето си: Живи ли сте?

юни 4th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
182
fe0f90932712479eb67d73fd01e01008

Тази сутрин имам само една бърза новина – останалите нямах време да напиша, понеже бях заета да спасявам децата си.

Накратко – в 22.08 бял микробус започва да мачка пешеходците по Лондон бридж, а те са много през топлата лятна нощ в централен Лондон.

После от буса изскачат трима, опасани с фалшиви самоубийски колани, въоръжени с ножове и започват да ръгат наред хората, като крещят:„Това ви е заради Аллах!“.

Резултатът е 6 убити, 48 ранени, някои, от които тежко, и стотици паникьосани хора, подкарвани от полицията с вдигнати ръце.

Хиляди хора, като мен, на които децата, или роднините са по заведенията в централен Лондон.

Всички гари по трасето към нас, бяха затворени – Чаринг крос, Уотърлу, Лондон бридж, Блакфреърс, Канън стрийт, а синът ми, който е с приятелката си на рожден ден в бар, не отговоря на моите позвънявания.

Сигурно онези минути ми струват още няколко бели нишки в косата, но успях да говоря с него, успяхме с колата да прекосим гъмжащите от полиция и линейки улици и да приберем децата у дома.

Не пожелавам на никого да пише на детето си есемес: „Станало е атентат на Лондон бридж. Живи ли сте?“

Радост Даскалова, Lentata.com

Прегледа
182

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Не пожелавам на никого да пише на детето си: Живи ли сте?

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+