23 септември, 2018
00:21

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

БСП Варна продължава назначенията. Светла Такева оглави ДНФ

декември 11th, 2013 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
3 7
Прегледа
11 617
865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741b7626d0e36dc44bb2e65bc66286e8ae0

Военноморският клуб Варна, познат като ДНФ вече си има нов ръководител. От свой източник ОВарна научи че г-жа Светла Такева очаква своето назначение като началник на сектор „Военни клубове“ в отдел „Североизточен“ в дирекция „Управление на военните клубове и военно-почивното дело“ в Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“.

Титлата е дълга, каквато е била и борбата за поста. Комисията за конкурса допусна девет от единадесетте кандидати., на първият етап.Допуснатите кандидати трябваше  да се явят на тест на 29 ноември т.г. от 10 часа в сградата на Централния военен клуб в София на ул. „Цар Освободител“ №7. Кандидатите, издържали теста, са били  допуснати до интервю, което  се е провело преди дни. Председател на конкурсната комисия е Ивелин Николов, който е заместник-директор на агенцията. Шеф е Сотир Ушев.Колко обаче са били допуснати до финалното интервю, не е известно. По непотвърдена информация единственният достигнал до финалния кръг кандидат е била г-жа Такева.

Gucan22Светлана Такева е заместник-председател на  градската организация на БСП и председател на младежката структура на партията в морската столица.Общинска съветничка от БСП  се показа като образцово лоялна по време, когатоБорислав  Гуцанов беше в ареста. Доверителните им отношения й позволиха да се грижи за най-чувствителните звена от „подкрепящите мрежи“.

Борислав Гуцанов често твърди, че е много близък с министъра на отбраната Ангел Найденов. Те били от приятелски кръг, който гравитирал около Моника Йосифова. Боби Гуцанов от години познава и Ивелин Николов. Още докато вървеше конкурса вървяха облози че именно Такева ще спечели.

С това Борислав Гуцанов, който показа че не го интересува допълнителното финансиране на Варна, ясно заяви че го интересува единственно реализацията на близки и лоялни към него хора. И ще използва всяка възможност за да уреди своите хора на ключови позиции.

Овладяването на ключови позиции във Варна от БСП и ДПС продължава.

Beihan HasanovПрипомняме че ДПС назначи Бейхан Хасанов  за  директор на агенцията по рибарство и аквакултури във Варна.  В архивите на ДС Бейхан Неджми Хасанов е записан под псевдонима Иво.

 

 

 

Прегледа
11 617

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - БСП Варна продължава назначенията. Светла Такева оглави ДНФ

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranПЪТНА ПОМОЩ ВАРНАbulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+