23 март, 2019
07:38

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ, БЪЛГАРИ!

март 3rd, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
19
P1130275-1000

Този ден е повод да си припомним, защо трябва да сме горди, че сме българи. Днес трябва да забравим негодуванията и различията по между си и да отворим сърцето си за любов към родината си, към семейството си, към родното си място, към корените си… към всички онези неща, които ще носим в душата си до края на дните си.

Трети март е най-големият български празник! Помислете си само, какви ли щяхме да бъдем и на какъв ли език щяхме да говорим, ако през онази далечна 1878 година редица войни не бяха излязли, за да се сражават и да освободят нашата държава!

Днес трябва да почетем славните си предци като Левски, Ботев и Каравелов, които са изстрадали тази свобода без да могат да й се порадват и за миг, дори. Ами ако тях ги нямаше? Ако вместо да се борят и да загинат, примиренчески си бяха стояли вкъщи?

Представете си, че тяхната пламенна любов към България е характеристика на всеки един българин. Колко много бихме постигнали като нация, тогава! Обичайте, България! Почитайте деня на Освободжението й! И не забравяйте да развеете нацоналния флаг, всеки от своя дом!

Прегледа
19

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ, БЪЛГАРИ!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+