18 март, 2018
00:11

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Общинари, прокурори, лекари, полицаи – вижте кои ползват общински жилища

май 10th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1745
991-ratio-spisyk-s-naematelite-na-zhilishta-ot-fond-vedomstven

Източник: varnautre.bg

Сред наемателите на жилища от Фонд „Ведомствен” са двама шефове на общински дирекции – Любомира Комитска, дитектор на социалната, и Анастасия Георгиева, директор на здравната

Сред обитателите на общински жилища има общински служители, лекари, прокурори, полицаи, учители, художник и актьор в местния театър. Това става ясно от обявения от Община Варна списък с наемателите на жилища от Фонд „Ведомствен”.

Преди дни стана ясно, че заместник-кметът на Варна Пейчо Пейчев живее в общински апартамент с площ от 110 кв./м, за който плаща наем от около 90 лева.

Сред наемателите на жилища от Фонд „Ведомствен” са двама шефове на общински дирекции – Любомира Комитска, дитектор на социалната, и Анастасия Георгиева, директор на здравната. В общинско жилище живее началникът на отдел „Вътрешен контрол“ Стелияна Маринова, главният счетоводител на ОП „Спорт-Варна“ Рада Момакова, главният инженер в район „Приморски“ Стойко Зарзаланов, началникът на клиниката по лъчелечение към УМБАЛ „Св. Марина“ Елица Енчева, художникът Ванко Урумов, Валентина Крачунова от Хуманитарната гимназия и др.

Списъкът включва 43 имота, като в един от тях се помещава „Синята стая” към Окръжния съд. Не са посочени наемите на жилищата, нито тяхната квадратура.

Най-много общински апартаменти има на бул.”Цар Освободител” 88 и ул.”Ана Феликсова” 12. Ведомствени жилища има и в още няколко блока в различни варненски квартали.

Ето го и целият списък:

991-ratio-spisyk-s-naematelite-na-zhilishta-ot-fond-vedomstven

Прегледа
1745

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Общинари, прокурори, лекари, полицаи – вижте кои ползват общински жилища

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+