23 февруари, 2018
06:25

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Шофьор попиля Община Варна заради гигантска дупка

декември 3rd, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
1 0
Прегледа
1182
23508_2

Дупка причини щети за поне 300 лв. по колата на варненски шофьор. Ето гневния му коментар от станалото, който бе публикуван в сайта Varna24.bg, придружен със снимков материал:

Докато чакаме да се ремонтира цял мост, а не можем да запълним едни дупки с асфалт ние биваме ощетени със стотици левове. Дупките по улиците могат да бъдат не толкова опасни, но дупките по моста могат да смъртоносни за варненци. По посока „Център“ точно преди камерите на изхода на моста ви среща дупка (не само там). Не каква да е дупка, а кратер. Виждат се арматурите от Бай Тошево време. Ако още малко бъде оставена, може би ще можем да виждаме какво има под моста. С нормалната скорост по моста при попадане в тази дупка спуках гума, но бе само и разбих джанта. Арматурата беше влязла в самата ми гума. Близостта на „дупчицата“ до мантинелата предизвиква двойна опасност за нас – маловажните поданици на Община Варна. Всичко това ми струва 300 лв. ремонт по колата и смяна на гуми. Чудя се как на времето е построен ЦЯЛ мост, а днес не можем и една дупка да запълним.

Прегледа
1182

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Шофьор попиля Община Варна заради гигантска дупка

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+