23 март, 2018
20:22

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

За наглостта крайна гара няма! Порочните практики на Белмезовата администрацията в Аспарухово продължават с пълна пара

април 12th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1191
Lilyana-Pavlova-i-Kalina-Belmezova

Районната администрация, подчинена на кмета на район „Аспарухово“ Калина Белмезова, продължава с установените и стабилни порочни практики, алармира сайта sputnik.bg

Както писахме наскоро, в Наредбата за административно обслужване (чл. 20,ал. 1, .т. 3) е записано, че „срокът за отговор на запитвания, постъпили по пощата и по електронната поща, е до 7 дни, а в случаите, когато е необходима проверка на място или становище на друг административен орган – до 14 дни“.

Въпреки това, администрацията си позволява да не отговаря на неудобните въпроси на медии с месеци. Щом такова е отношението ѝ към медии, то можем да си представим какво е то към жителите на района.

Пет отговора чака sputnik.bg от кметицата Белмезова, а входираните запитвания са със следните входящи номера:

1) СИГ1724000001ВН009АС от 15.02.2017;
2) РД17005800АС от 16.03.2017;
3) АБГ1700037АС от 23.03.2017;
4) АБГ1700036АС от 23.03.2017;
5) АБГ17000040АС от 24.03.2017.
Дали администрацията буксува под управлението на Калина Белмезова или пък действията ѝ са напълно умишлени?

След сигнала на СПЪТНИК: Косят варненския квартал Галата
Интерес буди и служителят Йордан Щирионов Николов – Шумехерът от Аспарухов мост. Въпреки, че е излязъл в болнични, той се подвизава из баровете в града. Припомняме, че пред колеги той е се е похвалил, че ще боледува максимално дълго. Изключително трудно е за госпожа кметицата да провери колко болен е всъщност той. Още по-трудно е пък за останалите институции да проверят „болестта“ му. Припомняме, че тъй като той е държавен служител, всички граждани плащат болничния му. А той, болният, обикаля баровете.

Нека уважаемите читатели да си направят заключение за прозрачността на управление на кметство Аспарухово, начело с кмета на ГЕРБ Калина Белмезова. А предвид скандалите за неплатени местни данъци, да преценят дали тя е достатъчно достоен човек, за да заема такъв обществен пост. Не напразно жителите на района се вдигат на митинг срещу нея.

Нима кметът на община Варна Иван Портних не е наясно с буксуването на Белмезовата администрация? Макар да са извърнали погледа си от Аспарухово, управителните органи на ГЕРБ трябва да си дадат сметка, че всичко, което се случва в този район, се пише на тяхната сметка. Калина Белмезова е техен член и тяхно предложение. Недоумение буди фактът, че областният координатор на ГЕРБ Иван Портних стои настрана и не желае да се намеси. Изборите вече минаха и е крайно време кметът Портних да се занимае сериозно с район „Аспарухово“ и с управлението на районния му кмет-съпартиец.

Прегледа
1191

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - За наглостта крайна гара няма! Порочните практики на Белмезовата администрацията в Аспарухово продължават с пълна пара

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+