21 юни, 2018
01:37

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Поредният изрод застреля куче …пред очите на дете

март 11th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
2 0
Прегледа
11 746
куче

Поредният изрод застреля куче на два метра от дете.

Историята започва преди десетина дни в едно добричко село. Жена вижда как от спрял автомобил изхвърлят кученце и автомобила тръгва с мръсна газ.  Кученцето от домашно се превръща в ..бездомно.

Жената живееща в селото, храни кученцето и започва да му търси осиновители дом. И успява! Хора от София виждат поста и изявяват желание да го осиновят и се уговарят в кой ден да минат 500 км и да си го вземат. През това време кученцето живее на улицата пред дома на жената, която се грижи за него и го храни.

След три дни, ден преди хората от София да пристигнат и да го вземат в 18 часа жената се прибира с детето си. На метри от дома си, тя вижда кучето да тича пред бавно движещ се автомобил. В първия момент жената си мисли ,,Какъв добър човек кара бавно, за да не сгази животното“.

Да, ама не. Жената спира своя автомобил, слиза с детето си от колата.Сивият автомобил спира на метри след тях. Детето и жената тръгват към кучето. Кучето , което вече ги познава се спира и с въртене на опашка тръгва към тях. И тогава се чува изстрел. Един изстрел и кучето пада обляно в кръв на метър от детето. Едно трепване на ръката на стрелеца…и можеше да падне детето а не кучето.

Следва паника и шок, детето взема кучето на ръце, и изтичащата кръв тече върху него. Съседка излиза и виждайки обляното с кръв дете изпада в истерия. Сивата кола изчезва.

Опита да се спаси живота на кучето е безполезен, след минути то е мъртво. Жената подава сигнал на тел. 112 , но полиция не идва. Сигналът е прехвърлен….към селския кмет. Който съответно не предприема нищо.

Сега кученцето е мъртво. Издъхнало в ръцете на едно дете. Дете, което не спира да се обвинява, че ако не се е забавило някакви 5 минути в училище, е можело да го приберат преди от колата да го застрелят. Дете, което е изскочило от колата и се е хвърлило върху агонизиращото животно и е крещяло с пълно гърло и е молело да не умира.

Ето какво разказва и майката на детето, жената намерила дом на кучето … дом, в който то не можа да отиде:

,,Не знам, чия изпълнена с помия душа може да позволи да се изхвърли жива душа на улицата и чия – още по-долна душа може доволно да убива пред очите на дете, но знам, че ако канските мъки на това кученце приключиха за три минути, моите и на моето дете продължават вече трети ден!!!“

Дни след това, в същото село откриват още едно застреляно куче. Толкова. Толкова за родната действителност и за начина, по който в някои български села ,,борят“ популацията на бездомните животни. Какво значение имат тук законите забраняващи убийството, за деградиралия добре въоръжен селски Рамбо, който  едва не застреля дете.

Толкова. Закони има, никой не ги спазва. Толкова и за обучените оператори на тел.112 , препратили сигнал за нарушение на закона и убийство…към селския кмет.  Толкова и за самия кмет, които не реагира, не подава сигнал воден от принципа ,,не знам, не чух, не видях“…само да е мирно селото. Същото село в което се стреля ,,на месо“ и до деца.

Толкова и от нас уважаеми читатели. Няма какво повече да ви кажем. Ние ще пишем, вие ще четете и нещата ще си продължават така. Защото с писане и с четене нищо не се променя, и всички знаем това. До следващия случай, до следващия изстрел и до следващия куршум, до следващата разхвърляна отрова, до следващия изрод, който е над закона.

ОД на МВР Добрич, вече е уведомено/от редакцията на ОВарна.бг/ за случая и започва разследване. Оказва се, че сигналът подаден на тел.112 изобщо не стига до тях.

Припомняме на всички, които смятат да се борят с популацията от бездомни животни с куршуми, отрова или всякакви други методи за убиване, че това е престъпление по чл.325  б и подлежи на наказателно преследване и затвор до 5 години.

Престъпление е и използване на огнестрелно оръжие в населено място.

От ОВарна.бг ще следим случая и ако има нужда и няма развитие, ще апелираме всички съпричастни да съдействат със жалби до Окръжна Прокуратура Добрич.

33 34

 

 

 

Прегледа
11 746

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Поредният изрод застреля куче …пред очите на дете

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranПЪТНА ПОМОЩ ВАРНАbulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+