19 юни, 2019
04:27

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Акция “Зима” започва от 1 ноември

ноември 2nd, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
130
thumb_910x0_акция

От 1 ноември пътната полиция започва традиционната акция “Зима”. От 1 до 10 ноември пътните полицаи ще проверяват поведението на водачите велосипеди и каруци. Датата 6 ноември ще бъде обявена за Ден без велосипедисти – жертви на пътя. От 11 до 20 ноември ще бъдат проверявани пешеходците за това дали пресичат безопасно и дали шофьорите им отдават нужното предимство на пешеходна пътека.

Датата 13 ноември ще бъде обявена за Ден без пешеходци – жертви на пътя, а на 20 ноември ще отбележим Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. “Безопасно шофиране през зимата” е третият етап на акция “Зима”, който ще продължи през последнот десетдневие на месеца. Пътните полицаи ще проверяват техническата изправност на автомобилите, осветителните им системи, поведението на пътниците и шофьорите.

Прегледа
130

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Акция “Зима” започва от 1 ноември

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+