23 май, 2019
10:30

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Елипсовидно кръстовище строят на бул. “Левски” до езерото

март 6th, 2019 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1107
82206

Над 3,74 млн. лв. без ДДС е заложила община Варна за построяването на елипсовидно кръстовище между новия бул. „Васил Левски“ и ул. „Г. Пеячевич“, „Пробуда“ и „Девня“, става ясно от публикуваната обществена поръчка.

Новото кръстовище е предвидено да се изгради на 1 равнище на ул. „Девня“. Дължината му е около 360 м. По елипсата ще има 3 ленти широки 3,50 м. Връзките към отделните улици са с различна ширина между 5,50 и 7 метра, съобщи „Черно море“.

Цялата инфраструктура е предвидено да се отводнява. Това личи от заложените в проекта водоскоци и канали, вкл. и облицован открит канал близо 100 м.

Ще се строят нови тротоари, а където е възможно предстои да се ремонтират съществуващите. С цел осигуряване на по-достъпна среда са предвидени и рампи за инвалидните колички. Предстои почистване, отремонтиране и възстановяване на съществуващите отводнителни съоръжения. Предвидена е нова дъждовна канализация.

Уличното осветление ще се реализира с най-новите технологии и общо ще консумира не повече от 6kW. Проектът трябва да се осъществи за 12 месеца след начало на строително-ремонтните дейности. Оферти за обществената поръчка се набират до 5 април.

Прегледа
1107

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Елипсовидно кръстовище строят на бул. “Левски” до езерото

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+