18 юни, 2019
10:42

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Кръстовища във Варна незаконно накичени с рекламни винили! Общинарите нехаят!

август 3rd, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
1 0
Прегледа
120
38406423_10215196684844640_2507392187893809152_n

Лято е. Отново в морската столица ври и кипи от всевъзможни мероприятия и субсидирани културни форуми. В абсолютно нарушение на Наредбите за реклама на община Варна и въпреки Чл. 6, т. 5.11 от Наредбата, която НЕ разрешава разполагането на рекламно- информационни елементи (РИЕ) върху разделителни парапети по булеварди и улици някой нагло и безпардонно си е позволил да накичи като пране рекламните си винили на цели 7 възлови кръстовища в морската столица. И така – за това грубо нарушение не кой да е, а контролните общински органи във Варна се правят на слепи и вече цял месец не предприемат абсолютно никакви противодействия. Във всеки друг град в България за подобно нагло бездействие се искат и подават оставки! Дали не е време това да се случи и във Варна?

След месец градът ни е домакин на световното първенство по волейбол. Водещо събитие, което в близките 50 години няма да се повтори. И какво от това? Колко хора знаят за това събитие? Малко, разбира се. Дано не се окажем гости в собствената си зала или поставим световен рекорд по малобройна публика. Г- н Бойновски – директор на Дирекция ОСИСД ни уведоми да очакваме в най- скоро време мащабна кампания за световния форум. Кога ще дойде това време не се знае. За разлика от липсващата волейболна реклама от всевъзможни места се веят образите на родни певци и певици за мероприятия, които трудно биха заинтригували варненци и гостите на града. Но въпреки това – точно тези прояви се толерират. Отново се оказа, че във Варна виновните нямат вина! Факт!

РАЗПЪНАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ОБЩИНАР ЧАДЪР ВЪРХУ НАРУШИТЕЛЯ?

След сигнал до редакцията ни от НПО „Обединени варненци за Варна“, СПЪТНИК и ОВАРНА писмено поискахме обяснение от шефа по рекламата г-н Петко Бойновски, чиято заплата осигуряваме ние – плащащите данъци и е редно, а защо не и задължително поне той да се заеме със случая. Вместо това получихме писмен отговор с цитиране на текстовете от самите Наредби, които ние знаем перфектно и прехвърли отговорността на сектор „Контрол по търговската дейност“ към Дирекция УСКОР. Точно този контрол обаче очевидно или липсва, или контролиращите съзнателно си затварят очите. Защо ли? А ако всеки започне да си разпъва рекламите за щяло и нещяло? На какво би заприличала Варна? Тези отговори дължат точно общинските служители, които си траят и не вземат отношение по въпросите.

Е, до кога така господа общински служители? Ако нямате намерения да си вършите работата просто си подайте оставките и освободете заетите от вас работни места!

Прегледа
120

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Кръстовища във Варна незаконно накичени с рекламни винили! Общинарите нехаят!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+