20 юни, 2019
23:26

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

МГЕРБ Варна с нов председател

април 18th, 2015 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1337
g1

Организационният секретар на МГЕРБ-Варна, Елена Германова, получи най-много гласове, за да оглави местната структура, след като досегашната председателка Даниела Панайотова навърши години и вече не може да бъде част от младежката организация (МО) на партията. Германова събра цели 52 гласа на проведеното днес отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за ново областно ръководство на МО на ГЕРБ-Варна. След нея по брой гласове се нареждат Йордан Атанасов (44), Борислав Нанков (41) и Михаела Петрова (40). Предстои Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и НИС на МГЕРБ да утвърдят новото областно ръководство на Младежи ГЕРБ-Варна.

Сред официалните гости на събитието бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народният представител и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов, общинските съветници от ПП ГЕРБ Юлияна Боева и Валери Колев.

„Младежката организация е една от най-активните в структурата на ПП ГЕРБ във Варненска област. Нека новото ръководство да надгради свършеното до момента”, обяви при откриването на форума Галя Василева, организационен секретар на НИС на МГЕРБ. Тя оцени високо работата на младежката организация във Варна и изказа специални благодарности на досегашното й ръководство, а колегата й от НИС Христо Котов пожела на младежите, които предстои да оглавят структурата, приемственост и много нови успехи.

„Вие можете! Не губете ентусиазма за работа и вярата си в бъдещето!  И нека градим това бъдеще заедно, представяйки достойно ПП ГЕРБ”, заяви евродепутатът Емил Радев в обръщението си към младежката организация и сподели, че би се радвал да вижда повече младежи от Варна на стажове в Брюксел.

„Младежката структура трябва да продължи да бъде активен участник в политиката на ГЕРБ, защото мястото на младите е именно там”, коментира на свой ред Павел Христов. По думите му, за да си областен ръководител на МГЕРБ, се изискват много качества и много труд.  Народният представител пожела на бъдещото ръководство на младежката организация във Варненска област и занапред да кове политики и да носи послания.

Отчитайки дейността на младежката организация във Варна през последните 3 години, досегашният й ръководител и член на НИС на МГЕРБ Даниела Панайотова изтъкна, че много младежи са получили място в листите на ПП ГЕРБ и шанс да проведат редица инициативи, да реализират идеите си, обединени от обща кауза и водени от демократичните ценностите. Панайотова пожела на бъдещото ръководство на МГЕРБ-Варна да приеме своята работа като удоволствие и призвание, за да вложи много хъс и ентусиазъм в постигането на нови успехи.

Прегледа
1337

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - МГЕРБ Варна с нов председател

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+