22 май, 2019
00:20

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

ДОСТ да бъде ,,изхвърлена“ от изборите призова Костадин Костадинов

март 7th, 2017 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
2 4
Прегледа
111 220
коце

Турската партия ДОСТ да бъде ,,изхвърлена“ от изборите призова Костадин Костадинов от ПП,,Възраждане“

На турската партия ДОСТ да и бъде отменена регистрацията в ЦИК и да бъде ,,изхвърлена“ от изборите. За това призова Костадин Костадинов от ПП,,Възраждане“

Специално за ОВарна.бг , председателя на ПП,,Възраждане“ Костадин Костадинов заяви:

След вчерашните изявления на действащ турски министър, вече за никого не е тайна, че ДОСТ е формация създадена от Турция, финансирана от Турция и действаща в интерес на Турция, а не в интерес на Република България и на българските граждани. Самото признаване на този факт от официално турско лице, какъвто е министъра на на труда и социалните грижи Мехмет Мюеззиноглу и призива му да се гласува за ДОСТ, е пряка намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Бруталното нарушение на суверенитета ни и пряката намеса на чужда страна във вътрешната ни политика, за съжаление остана без реакция от президента Радев, от министър-председателя и от министъра на външните ни работи. За пръв път от 139 години Турция си позволява подобна демонстративна пряка намеса във вътрешната ни политика. И то си го позволява представител на режима на Ердоган, който едва ли вече някой може да нарече демократичен. Същият в наглостта си си позволи директна намеса във вътрешните ни работи само дни след като празнувахме Освобождението ни от турско робство.

Аз лично, като представител на ПП, ,Възраждане“ и като свободен български гражданин ще подам сигнал до ЦИК, с искане да бъде отнета регистрацията за участие на ДОСТ в изборите. Основанието ми е, че това е една създадена и финансирана от Турция политическа формация, обслужвана от национални предатели. Същият сигнал и протест ще подам до Президента на Република България Румен Радев и до действащия министър-председател. Призовавам ДОСТ да бъде изхвърлена от изборите сега, докато още имаме време. След това ще е късно и последиците могат да бъдат непоправими. Такъв сигнал и искане за разследване ще бъдат подадени до ДАНС и до МВР.

По наша информация, вече е започнало и масово купуване на гласове от турската партия ДОСТ. С пари от Турция разбира се. Има спуснати квоти на гласове по области. Тези гласове, прибавени към гласовете от Турция, трябва да осигурят политическо представителство на режима на Ердоган в българския парламент. За Варненско това например са 3000 гласа, които трябва да се осигурят на ДОСТ и за тях са отпуснати близо половин милион лева. Нека ДАНС провери как провежда кампания кмета на с. Медовец например, кой и как го финансира. Дори и днес бусове на ДОСТ са обикаляли във варненски квартали, призовавайки на турски да се гласува за същата турска партия.

ПП ,,Възраждане“ стои твърдо на позицията, че Република България е суверенна държава, и всяко вмешателство във вътрешнополитическата ни дейност от външни сили е недопустимо, неприемливо и опасно. И ако президента, министър-председателя, управляващи и партии не виждат това, то тогава тяхното място не е в управлението на Република България и следва да бъдат изхвърлени от там.

 

Прегледа
111 220

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - ДОСТ да бъде ,,изхвърлена“ от изборите призова Костадин Костадинов

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+