21 май, 2019
00:13

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Илиана Раева – Не съм с палто от лисица а от ангорска овца!

февруари 15th, 2016 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
12 664
raeva

Не съм с палто от лисица, а от ангорска овца. След, което ме ПРОКЪЛНАХА от различни граждански сдружения…

След редица публикации в медиите /вкл. и в ОВарна.бг / Илиана Раева реши да се възползва от правото си на отговор. Тя не ни се е обаждала и не ни е молила да го публикуваме, но все пак го правим, считаме , че така е редно.

В дълго изявление г-жа Раева / по нейни думи и кандидат за президент на България/ обяснява коя е тя, какво е правила до сега за животните и как се стигнало до акцията с кучетата от Сеславци. А да , и това , че палтото и не е от лисичи кожи а от такива на ангорска овца. Не че има разлика, животното си е животно и появата с палто от кожи на животно на акция за спасяване на животни си е меко казано пълна идиотия , простотия и глупост.

В изявлението си Илиана Раева коментира всичко друго включително какво е публикувала на стената си във фейсбук през годините, но не коментира заплахите си към общинска съветничка от София, позволила си да изкаже мнение за акцията и.

Публикуваме обръщението на г-жа Раева без съкращения и редакция:

ovca,,Право на отговор

Проклеха ме, поискаха Бог да ме накаже жестоко, обвиниха ме, че съм взела пари от столична община, обвиниха ме, че насилствено съм взела пари от гимнастичките, за да помогнат на приюта в Сеславци, с пяна на уста обясняваха, че лъжа и тези снимки, които съм публикувала не са от този приют, това бил гнусен пиар, обидните квалификации бяха всякакви, обвиниха ме, че съм облечена с мъртво животно и още, и още, само защото не знех, че при АБСОЛЮТНО безкористната инициатива да помогнем в благородна кауза трябваше да поискам разрешението и одобрението на различни неправителствени организации или сдружения, които се занимават с проблемите на приюта в Сеславци…
И всичко това, без да имат и най- малка представа , за какво иде реч…
Всичко това се случи вчера под снимките, обяснението и коментара ми за посещението ми в приюта в Сеславци и снимките на момичетата за кампания да се осиновят кучета от приюта.

Семейството ни има 5 кучета и 1 котка в момента. Помогнахме през зимата на две улични котки да отгледат в двора бебетата си. Със съседи отглеждаме 4 улични котки. Има и още, но това е достатъчно, за да стане ясно, че имам специално отношение към животните. Участвала съм в спасяването на на 3 улични кучета, които имаха нужда от пари, защото имаха скъпо лечение. Може би ще бъда обвинена, че не помагам ежедневно и три кучета са нищо… Няма как да се сравнявам с тези, на които това е ежедневието, но и с това се гордея и съм го направила с любов. Е, ако не работех, може би щях да правя това по цял ден, но сега имам разни ангажименти, за което май трябва да се почуствам и виновна. Публикувам редовно на страницата си проблеми с животни със зов за помощ. След ужасни снимки от приюта в Сеславци събрах „златните ни момичета“ и Ина Ананиева, защото повечето от тях също имат кучета и отношение, разказах им за ужасите, които съм видяла в снимки и ги попитах дали биха искали да помогнем на тези кучета. Разбира се, те се отзоваха веднага. Предложих да събираме от всички по 10 лв. на месец. Помолих Ина да говори с всички треньори в залата, а те да говорят с отборите си. Аз говорих с администрацията. Общо бяхме около 50-60 души. Разбира се казах, че всеки трябва да участва ако иска и има възможност. След разговор с треньорите Ина ми каза, че само един от отборите е отказал, но пък техните треньорки са се съгласили. Събрахме около 500 лв. Обадих се на г- жа Фандъкова, защото ми обясниха, че трябва да искам нейното разрешение. Тя каза да напишем писмо. Написахме, че искаме да помагаме по всякакъв възможен начин, който ще е в полза за кучетата. Публикувахме писмото до нея и във фейсбук. След това се видях със заместник кмета и Петър Киров. Те ме изслушаха и се съгласиха да ни разрешат да съдействаме. Решихме да направим сесия за агитация да се осиновят кучета от приюта. Свързах се с българин живеещ в Германия, който обеща да съдейства за осиновяването и поиска да направим страница на български и английски на федерацията във фейсбук, без участие на общината в тази страница, за да е по – лесна и бърза комуникацията. В момента я изготвяме.
След това поисках да видя приюта и да уговорим как точно ще получим разрешение да действаме.
Имаше малка суматоха, след което ми определиха ден, в който да отида.
Отидох, видях, снимах и се разбрахме кога да отидем с момичетата, за да почистим кучетата, да ги разходим и там да направим снимки, за да агитираме хората да осиновяват нещастните душички. Това беше! Коментарът ми беше
за това, което видях там! Клетките бяха чисти, с вода, храна, но влажни и коментирахме, че това не може да е така и трябва да се оправи по най- бързия начин! Дори им предложих да сложат дървени скари. Не отидох да воювам с тях, а да помогнем с възможностите, които имахме и да бъдем полезни!
Така…
След, което ме ПРОКЪЛНАХА от различни граждански сдружения…
Не съм предполагала, че ще се сблъскам с такава агресия и омраза!
С г- жа Фандъкова не съм се виждала, та няма как да съм взела пари от нея!
Не си правим евтин пиар, защото пиарът ни е достатъчен!
От клетвите ви не се плаша, защото знам намеренията си!
Не съм с палто от лисица, а от ангорска овца. След като изляхте омразата и клетвите си и си позволихте да имате претенции за овчия ми елек ви питам: КОЛКО ОТ ВАС, защитниците на животни, СА ВЕГЕТАРИАНЦИ?! Ядете ли месо?! Ако ядете – трябва ли да кажа: КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ЯДЕТЕ УБИТИТЕ НАСИЛСТВЕНО ЖИВОТНИ И ДА ЗАДОВОЛЯВАТЕ АПЕТИТА СИ?!?!
Как така линчувате за кожата на овца на гърба ми, а си мислите, че имате право да ЯДЕТЕ МИЛИТЕ УБИТИ заради апетита ви ЖИВОТНИ! Що за защитници на животни сте вие, ако ги ядете?!
Познавам една от вас, която ме хули и бълва срещу мен, но знам как ядеше убитите животни по ресторантите!
Е, това е моят отговор на залялата ме помия!
Истината е следната: Агресията, злобата и първичността са завладели душите ни, но това не е причина да не търсим спасението!“

Без коментар. Коментарите ги оставяме на вас. Ние се извиняваме на г-жа Илияна Раева/ новото лице на  политиката  в  България/ за това, че объркахме палтото и от кожи на ангорска овца с такова от кожи на лисица. Надяваме се да ни извини, все пак не сме експерти по дрането на животни.

raeva

 

Прегледа
12 664

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Илиана Раева – Не съм с палто от лисица а от ангорска овца!

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+