25 май, 2019
16:40

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Ето го наглецът, който саботира културните събития и нарушава Наредбите на община Варна

май 8th, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
2 0
Прегледа
1116
222

Будни граждани успяха да запечатат в кадри наглецът, който саботира културните събития в града и лепи безразборно по афишарници и забранени места афиши, рекламиращи дейността на варненска таксиметрова компания, обяви за земеделски земи и др.

ОВАРНА ще сигнализира в НАП за нарушенията с цел установяване на договорните отношения между фирмите, които са поверили рекламните си материали на лица с инициали И… и Г…

Възможно е рекламните материали да се предоставят на „лепача с велосипеда“ от трето лице. До този извод стигаме от наше разследване, за което допълнително ще публикуваме информация.

Освен до НАП сигнал за груби нарушения ще бъде подаден и в общинска полиция Варна за това, че наглецът целенасочено и демонстративно нарушава Точки 5 и 6 от Раздел Х от Наредбата за рекламна дейност на община Варна, които гласят:

(5) При разполагане на съобщенията е необходимо да не се закриват други материали преди завършване на проявата, за която съобщават.

(6) На едно информационно тяло (афишна колонка, информационно табло и други) могат да бъдат поставяни най-много две съобщения, които информират за едни и същи стоки, услуги и/или дейност на едно и също лице.

Всеки, който засече подобни типове, неправомерно извършващи рекламна дейност да подадат сигнал до общинска полиция signali@varna.bg или „горещ“ телефон 080 080 806.

ТЕМА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ

222

 

20180507_130812 (1)

 

Прегледа
1116

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Ето го наглецът, който саботира културните събития и нарушава Наредбите на община Варна

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+