22 февруари, 2019
17:14

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Шофьорка блъсна куче във Варна, показва среден пръст от колата

ноември 5th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 1
Прегледа
1426
756700

За случка с блъснато куче във Варна разказват в социалната мрежа Фейсбук от Lucky Hunt Foundation:

Вчера в 12,30 часа в района на кръговото на бившия дом Миньор млада жена с „Фолксваген Голф“ в лявата лента удари куче. От удара кучето е започнало да вие истерично. Светлана спряла, за да окаже първа помощ на кучето. Кучето се скрило в храстите. Светлана преместила колата, за да не пречи на движението и видяла същата кола малко по-напред спряла. Приближила се и видяла младата жена да стои в колата. Настояла да отвори прозореца и я попитала защо е блъснала кучето и защо не е спряла да му помогне. Жената отговорила агресивно, че това не е нейна работа и да си гледа своите рaботи.
Изобщо не се постарала са разбере живо ли е кучето или не.

Дала рязко газ и потеглила. Светлана скочила в колата и подкарала след нея. Настигнала я едва на кръговото на Пикадили парк. Снимала я докато я гони, като се вижда как шофьорката на голфа й показва среден пръст. Блокирала я на кръговото на Пикадили парк и слязла от колата, за да я снима отблизо. Жената й взела телефона и отказала да го върне. От друга кола слязла една едра жена и започнала да блъска Светлана, без дори да попита за какво е всичко това. Едва, след като разбрала, че телефонът на Светлана е у тази жена „се разпоредила“ да го върне и Светлана могла да си тръгне.

Тази история има продължение. Пасажерът на едрата жена, която блъскала Светлана, без да се поинтересува за какво става въпрос, заснел случилото се и публикувал на сайта на КАТ Варна само удобната на тях част, не и тази, в която спътничката му блъска Светлана.

Ние призоваваме КАТ Варна да вземе записа в пълния му вариант от камерите на кръговото движение на Пикадили парк.

Източник: varna24.bg

756700_2

Прегледа
1426

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Шофьорка блъсна куче във Варна, показва среден пръст от колата

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+