23 март, 2018
15:00

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Шофьорка блъсна куче във Варна, показва среден пръст от колата

ноември 5th, 2017 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 1
Прегледа
1426
756700

За случка с блъснато куче във Варна разказват в социалната мрежа Фейсбук от Lucky Hunt Foundation:

Вчера в 12,30 часа в района на кръговото на бившия дом Миньор млада жена с „Фолксваген Голф“ в лявата лента удари куче. От удара кучето е започнало да вие истерично. Светлана спряла, за да окаже първа помощ на кучето. Кучето се скрило в храстите. Светлана преместила колата, за да не пречи на движението и видяла същата кола малко по-напред спряла. Приближила се и видяла младата жена да стои в колата. Настояла да отвори прозореца и я попитала защо е блъснала кучето и защо не е спряла да му помогне. Жената отговорила агресивно, че това не е нейна работа и да си гледа своите рaботи.
Изобщо не се постарала са разбере живо ли е кучето или не.

Дала рязко газ и потеглила. Светлана скочила в колата и подкарала след нея. Настигнала я едва на кръговото на Пикадили парк. Снимала я докато я гони, като се вижда как шофьорката на голфа й показва среден пръст. Блокирала я на кръговото на Пикадили парк и слязла от колата, за да я снима отблизо. Жената й взела телефона и отказала да го върне. От друга кола слязла една едра жена и започнала да блъска Светлана, без дори да попита за какво е всичко това. Едва, след като разбрала, че телефонът на Светлана е у тази жена „се разпоредила“ да го върне и Светлана могла да си тръгне.

Тази история има продължение. Пасажерът на едрата жена, която блъскала Светлана, без да се поинтересува за какво става въпрос, заснел случилото се и публикувал на сайта на КАТ Варна само удобната на тях част, не и тази, в която спътничката му блъска Светлана.

Ние призоваваме КАТ Варна да вземе записа в пълния му вариант от камерите на кръговото движение на Пикадили парк.

Източник: varna24.bg

756700_2

Прегледа
1426

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Шофьорка блъсна куче във Варна, показва среден пръст от колата

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+