16 юни, 2019
08:36

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Започва ремонт на автомагистрала „Хемус“ в района на Варна

юни 2nd, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
165
991-ratio-hemus

Започват ремонтно-възстановителни работи на общо 10 км от автомагистрала „Хемус“ на територията на област Варна. Ще се работи в два участъка. Първият 6-километров участък е между пътен възел „Невша“ и пътен възел „Млада гвардия“ (от 375-ти до 381-ти км), а вторият – 4 км, е в района на Девня (от 389-ти до 393-ти км). Ремонтните дейности включват цялостно обновяване на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, нова хоризонтална маркировка, както и ремонт на прилежащите пътни съоръжения.

На пътноподдържащото дружество е разпоредено на обекта да се работи с пълна мобилизация, като целта е ремонтните дейности да завършат колкото се може по-бързо предвид предстоящия туристически сезон.

Първо ще се ремонтира платното за Варна, а трафикът в двата участъка ще се извършва двупосочно в платното за София. След приключване на ремонтните работи в платното за Варна движението в посока София ще бъде ограничено, а превозните средства ще преминават във вече ремонтираното платно за Варна.

В участъка между 375-ти и 381-ви км ще бъде ограничено качването на магистралата при п.в. „Невша“, а пътуващите в посока Варна ще се пренасочват по път I-2 Русе-Варна и ще се включват в „Хемус“ при п.в. „Млада гвардия“. При стартирането на ремонтните дейности в платното за София ще се преустанови слизането от магистралата към Невша и Белоградец на п.в. „Невша“. Излизането от магистралата ще се осъществява на п.в. „Млада гвардия. Ще бъде ограничено включването в „Хемус“ при п.в. „Невша“, а пътуващите за София ще използват път I-2 Русе – Варна до п.в. „Каспичан“.

В участъка между 389-ти и 393-ти км затворен за движение ще бъде п.в. „Неофит Рилски“, а пътуващите ще могат да използват път I-2 Русе-Варна и ще се включват в „Хемус“ на п.в. „Девня“. Изходът от магистралата в посока с.Гъбарница и с.Неофит Рилски ще бъде на п.в. „Ветрино“. При стартиране на ремонтните дейности в платното за София в този участък, слизането към с.Гъбарница и с.Неофит Рилски ще се осъществява на пътен възел „Девня“.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно поставената сигнализация и въведеното ограничение на скоростта до 90 км/ч.

Прегледа
165

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Започва ремонт на автомагистрала „Хемус“ в района на Варна

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+