21 май, 2019
00:12

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

Община Варна започва набиране на младежки проекти

април 27th, 2018 | Публикувал: ОВАРНА | Добави коментар |
0 0
Прегледа
18
640-420-kakvi-prihodi-ochakva-obshtina-varna-ot-sdelki-s-imoti

За четиринадесета поредна година дирекция „Образование и младежки дейности” към Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации по програма „Младежки дейности”. Във връзка с облекчаване на процеса за кандидатстване и оценяване на проектите е въведена електронна платформа, чрез която се осигурява възможност за онлайн подаване на предложенията. Основната цел на инициативата е осмисляне на свободното време на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива, предприемчивост и креативност. Приоритети на дейност „Младежки проекти” за 2018 г. са креативни умения; опазване на околната среда; предприемачество.

На 3-ти май 10:00 ч. кандидатстващите организации ще имат възможност да се запознаят с условията, приоритетите и необходимите документи за кандидатстване по дейност „Младежки проекти”. На 8-ми май в 10:00 ч. ще стартира електронната платформа за подаване на проектни предложения от неправителствени организации, която ще бъде достъпна на сайта: www.varnanamladite.com

Прегледа
18

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Община Варна започва набиране на младежки проекти

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  ТЕАТЪР БЪЛГАРАН С НОВА ВИЗИЯ bulgaran bulgaranbulgaran bulgaranbulgaranbulgaranbulgaran

  Четете ни във Фейсбук

  Анкета

  Има ли бъдеще кабинета Борисов 3 ?

  • Не, няма бъдеще! (66%, 78 Гласа)
  • Да, това е най-доброто за България (34%, 41 Гласа)

  Общо гласували: 119

  Loading ... Loading ...

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+