21 март, 2018
20:15

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Креативно ефективни дейности за взаимодействие, общуване и партньорства

август 10th, 2015 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
110
prodivain

През месец август младежи на възраст от 15 до 29 години ще бъдат включени в проект „КРЕАТИВНО ЕФЕКТИВНИ ДЕЙНОСТИ ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ, ОБЩУВАНЕ И ПАРТНЬОРСТВА” за създаването на устойчиви партньорства и изграждане на сътрудничество, чрез участие в активни развлекателни игри, осмислящи свободното време на младите хора, здравословния начин на живот, възможностите за кариерно развитие и ненасилието в отношенията.

Реализирането на проекта ще даде възможност на младежите да участват в уникални, нови и различни игри с балонени костюми, които по един нестандартен начин ще бъдат израз на динамиката в действия, инициативността, добрия диалог, сътрудничеството и преследване на общите цели.

НГ „Проджекторите” си поставя за цел с изпълнението на дейностите да ангажира младите хора в активности, общуване, създаване на благоприятна среда и възможности за иницииране и на други развлекателни дейности благоприятстващи развитието на града и региона.

Проекта се реализира с финансиране по програма „Младежки проекти 2015” ” на Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” към Община Варна и в него ще бъдат включени 60 младежи и 16 доброволци. Активностите по проекта ще допринесат и за разнообразяване и обогатяване на развлекателните дейности в гр. Варна във връзка с титлата на града „Варна-Европейска младежка столица 2017г.”

Варна е единствения в страната град, където участници, жители и гости на града ще могат да се насладят на уникалните игри с балонени костюми, чрез този проект ще си подарят незабравими забавни и уникални моменти.

Прегледа
110

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Креативно ефективни дейности за взаимодействие, общуване и партньорства

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+