18 февруари, 2018
10:17

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Приключи проект „Креативно ефективни дейности за взаимодействие, общуване и партньорства”

август 11th, 2015 | Публикувал: Ивайло Василев | Добави коментар |
0 0
Прегледа
121
prodi1

През първите две седмици от месец август НГ „Проджекторите” реализира проект „Креативно ефективни дейности за взаимодействие, общуване и партньорства”, в който бяха включени младежи на възраст от 15 до 29 години.

Включените в проекта млади хора имаха възможност да участват в уникални игри с балонени костюми, които по един нестандартен начин бяха израз на динамиката в действия, инициативността, осмисляне на свободното време и здравословния начин на живот.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, програма „Младежки проекти 2015” ” на Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” и  в него бяха включени 60 младежи и 16  доброволци. Активностите по проекта допринасят за разнообразяване на развлекателните дейности във връзка с титлата на града „Варна-Европейска младежка столица 2017г.”

Изпълнението на проекта доведе до позитивна промяна в отношенията между младите хора, развиване на социални умения, създаване на сътрудничество и готовност за участие при реализиране на бъдещи проекти.

На незабравимите и приятни моменти от игрите по проекта се наслаждаваха както участниците в балонени костюми, така и техни приятели, близки и публиката, в която имаше зрители от различни националности.

prodiv2prodiv3

Прегледа
121

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Приключи проект „Креативно ефективни дейности за взаимодействие, общуване и партньорства”

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+