23 февруари, 2018
06:10

  СНИМКА НА ДЕНЯ

  bulgaran

  новини от къщи ,,ЕкоСтар“

  Само сега пакет ,,двойна отстъпка" при резервация на почивка в къщи ,,ЕкоСтар" bulgaranbulgaran

  ТЕАТЪР „БЪЛГАРАН“ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ВАРНА

  7 юли, 19.30 часа, ФКЦ, ЗАЛА 1ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ bulgaran 18.07 - 21.00 часа Летен театър КОНЦЕРТ НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ bulgaran "Вражалец" на 14 и 15 юни от 19.30 часа зала 1 ФКЦ bulgaran 25 и 26.07 - 19.30 часа - ФКЦ, ЗАЛА 1 ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС bulgaran Виртуозите на хармониката - 29 март от 19.30 часа, ФКЦ зала 1 bulgaran

Хапче премахва негативните мисли

май 28th, 2014 | Публикувал: В. Георгиева | Добави коментар |
0 0
Прегледа
1430
mouth-pill2

Ежедневието ни е напрегнато, отвсякъде ни „бомбардират” с лоши новини, задачите трябва да се изпълнят „за вчера”. Всичкият този стрес е гарниран с натрапчиви и непрестанни лоши мисли. А ако можехме да ги заличим …? В скоро време това ще е напълно възможно. С една таблетка ще „изтриваме” лошите мисли.

Учените са открили, че препарат против множествена склероза, напълно е премахнал лошите спомени и усещания у мишки върху, които се правят тестовете.

Изследването на американски учени дава надежда, че в скоро време ще се появи лекарство, което буквално ще изкорени негативните последствия от различни травми, на които е подложен човек, ще помогне на пациентите да преодолеят различи фобии, ще отстрани наличието на алергии към дадени храни, както дори да разрешат сексуални проблеми.

Финголимод е препаратът, който в момента се използва за лечение на множествена склероза, но има и донякъде свойството да изтрива негативните мисли. „Препаратът се оказва благоприятно действие върху централната нервна система, която още не е достатъчно добре позната на учените”, признава доктор Шпигел. Вълшебната таблетка може да изкорени лошите спомени от травматични събития, случили се на човек в миналото. Има обаче етични проблеми, които съпровождат използването на бъдещата таблетка. Някои се съмняват, че препаратът може да изкорени само по себе си това, което ни прави хора, както и че има разрушителни психологически действия като ще лиши човек да преценява последствията от негативните му действия.

Източник: fakti.bg

Прегледа
1430

Сподели

Вашата Реклама тук - За повече информация използвайте този линк

Добави коментар с профила ти във Фейсбук


Коментари към - Хапче премахва негативните мисли

Все още няма коментари

Правила за коментиране в сайта ovarna.bg: За да публикувате коментар трябва да сте регистриран потребител на сайта и да се подписвате с реалното си име. Всеки коментиращ носи лична отговорност за написаният от него коментар. Лица, които се подписват с псевдоним или използват чужда самоличност не се допускат да коментират. Ако вече сте регистриран потребител на сайта, влезте с вашия логин и парола, за да коментирате. Коментарите на български език са задължителни. Коментари, съдържащи нецензурни изрази или нападки на расова, верска или личностна основа ще бъдат изтривани. Отстраняват се мненията, пропагандиращи идеологии и режими обявени със закон за престъпни (нацизъм, комунизъм), а авторите им ще бъдат предупреждавани и подлежат на забрана за коментиране в сайта в случай на подобен тип коментари.

Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар.


  очаквайте:

  Четете ни във Фейсбук

  Реклама тук

  bulgaran

  Публикации в Svejo.net

  Профила ни в Google+